Solicita oferta
DESCRIERE: . Hotelul Kalypso este alegerea ideala pentru familii in ceea ce priveste cazarea, fiind situat in fermecatorul sat Poros.  Satul Poros se afla in partea de sud-est a insulei si are unul dintre cele doua porturi principale care leaga insula de continentul Greciei.
 
FACILITATI: Amplasat la doar 10 metri de plaja, Kalypso ofera cazare, un restaurant, un bar, o zona comuna si o gradina. Kalypso dispune de o terasa.
Fiecare dimineata la pensiunea Kalypso incepe cu un mic dejun tip bufet.
Serviciile de inchiriere biciclete si masini sunt disponibile la aceasta locatie, iar iubitorii de ciclism pot explora imprejurimile.


DOTARI CAMERE: Unitatile, prevazute cu un balcon, dispun de aer conditionat si includ un televizor cu ecran plat, precum si o baie privata dotata cu dus si uscator de par.


LOCALIZARE: Manastirea Virginei de Atrou se afla la 1,2 km de Kalypso. Aeroportul cel mai apropiat este Kefalonia, situat la 38 km de pensiune.


Puncte de referinta
Aeroport: Kefalonia International, Anna Pollatou - 36,5km
Plaja: Poros - 11km, Myrtos - 43,2km
Port: Portul Poros - 1,8km, Portul Sami - 27,7km
 
Puncte de interes
Biserica Fecioarei Maria din Markopoulo - 13,5km, Vila romana - 13km, Biserica Fecioarei Maria din Arginia - 13,4km, Manastirea Atros din Poros - 6km, Manastirea Sf. Gerasimos 31,7km, Lacul Melissani - 27,7km


PAGINA WEB: https://hotelscheck-in.com/kalypso-hotel-paros/en/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KEFALONIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Kefalonia; TAXE AEROPORT; Avion KEFALONIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Kefalonia - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre KALYPSO HOTEL, Kefalonia, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate