Solicita oferta

Dosinia Luxury Resort Hotel

Kemer, Turcia
de la
EUR 1770 00 EUR
2 adulti
Charter Antalya - Dosinia Luxury Resort, plecare din Cluj
Localizare

Dosinia Luxury Resort 5* a fost deschis in anul 2017 avand o suprafata de 30, 000 mp. Se afla la 10 km de centrul statiunii Kemer si la 45 de km  de Aeroportul International din Antalya. Cazare

Dosinia Luxury Resort 5* are un total de 440 de camere dispuse pe 5 etaje. Exista 357 camere Standard, 30 camere Standard cu paturi Suprapuse, 29 camere Family cu paturi Suprapuse, 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati, 10 camere "Love Suite" si 16 camere "Swim Up".

Camera Standard cu vedere la Gradina are 22 mp si o capacitate de maxim  3 persoane ( 2 + 1) . Are de asemenea baie cu cabina de dus, balcon, canapea extensibila( daca sunt copii in camera pentru 2+ 1 pax), mini- bar, uscator de par, aer conditionat, TV, seif gratuit, internet Wi- Fi si telefon. Camera are vedere la gradina.

Camera Standard cu vedere la Imprejurimi are 22 mp si o capacitate de maxim  3 persoane ( 2 + 1) .  Are de asemenea baie cu cabina de dus, balcon, canapea extensibila( daca sunt copii in camera pentru 2+ 1 pax), mini- bar, uscator de par, aer conditionat, TV, seif gratuit, internet Wi- Fi si telefon.  Camera are vedere la imprejurimi.

Camera Standard cu vedere partiala la Mare are 22 mp si o capacitate de maxim  3 persoane ( 2 + 1) . Are de asemenea baie cu cabina de dus, balcon, canapea extensibila( daca sunt copii in camera pentru 2+ 1 pax), mini- bar, uscator de par, aer conditionat, TV, seif gratuit, internet Wi- Fi si telefon. Camera are vedere partiala la mare

Camera cu paturi Suprapuse are 26 mp si o capacitate de minim 1 persoana si maxim 2 adulti+ 2 copii. Camera are 1 dormitor ( pat Matrimonial+ pat suprapus pentru copil), baie cu dus, telefon, seif gratuit, mini- bar, TV, uscator de par, aer conditionat, internet Wi- Fi. Vedere la Gradina sau la Imprejurimi!

Camera Family cu paturi Suprapuse are 33 mp si o capacitate de maxim 3+ 2 persoane. Se afla in cladirea principala si are vedere la Imprejurimi sau la Mare. Acest tip de camera are 2 dormitoare( 1 dormitor cu paturi Twin sau Matrimonial si 1 dormitor cu paturi Suprapuse si 1 pat Suplimentar), o baie si 2 balcoane, telefon, seif gratuit, mini- bar, TV, uscator de par, aer conditionat,  internet Wi- Fi. Vedere la Gradina sau la Imprejurimi!

Camera Love Suite are 22 mp si o capacitate de maxim 2 persoane. Acest tip de camera are 1 pat Matrimonial, baie cu dus, WC, telefon seif gratuit, mini- bar, LED TV, uscator de par, aer conditionat, serviciu pentru ceai si cafea si internet Wi- Fi. De asemenea are terasa cu Jacuzzi privat si vedere directa la Mare si Piscina.

Camera Swim Up are 26 mp si o capacitate de maxim 3 persoane. Acest tip de camera are 1 dormitor si 1 baie, terasa cu iesire directa la piscina, baie cu dus, WC, telefon , seif gratuit, mini- bar, LED TV, uscator de par, aer conditionat, internet Wi- Fi. Toare camerele Swim Up au terasa si iesire directa la piscina.Servicii

Dosinia Luxury Resort 5* are servicii Ultra All Inclusive .
 
Hotelul are urmatoarele restaurante si baruri:
- restaurantul principal unde se servesc mesele principale;
- 2 restaurante A la Carte : Italian si Seafood- fructe de mare la care se pot face rezervari contra- cost!
- Barul Marin( bauturi locale si de import- selectate de hotel);
- Barul Flamingo( bauturi locale si de import- selectate de hotel);
- Snack Bar- gustari;
- Disco Bar- bauturi locale;
- Snack Bar pe plaja- meniuri cu gustari
- Mini- Barul din camere este aprovizionat decat in ziua sosirii cu bauturi soft si apa.

In cadrul hotelului( lobby, camere, zonele publice) internetul( WI- FI) este gratuit!

Programul si conceptul restaurantelor , barurilor si altor facilitati pot fi modificate in orice moment de managementul hotelului fara a se face notificare in prealabil, in functie de sezon sau schimbari climatice.Plaja si Piscine

Dosinia Luxury Resort 5*  are plaja proprie cu pietris, sezlonguri. Saltelele, umbrelele, prosoapele de la piscina si de pe plaja sunt gratuite
Hotelul are 1 piscina exterioare princiala , 2 piscine interioare in cladirea principala, 1 piscina pentru copii si 1 piscina pentru adulti si 1 piscina cu jacuzzi.
Hotelul pune la dispozitie un Aqua Park cu 3 topogane si piscina in imediata apropiere a plajei si o piscina pentru copii.
 Sporturi si Activitati

Dintre activitatile si sporturile ce se pot practica in cadrul hotelului Dosinia Luxury Resort 5* amintim:
 

-Dart, aerobic, tenis de masa, patut copil,seif , wi-fi internet ( gratuite)

-Spa , masaj, babysitter, bauturi alcoolice de import ( contra cost)


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Arad catre Dosinia Luxury Resort Hotel, Antalya, Turcia