Solicita oferta

Itinerariu:
Ziua 1. Bucuresti – Hurghada
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Hurghada. Transfer si cazare la Pyramisa Beach Resort 5* sau similar.
Ziua 2. Hurghada – Luxor
Mic dejun la pachet. Plecare diminieata devreme spre Luxor si imbarcare pe nava de croaziera Jaz Crown Prince 5* sau similar. Dupa prânz, timp liber sau excursie optionala pe Malul Estic al Nilului pentru a vizita Templul Karnak*, complex religios dedicat zeului Amon-Ra, si Templul Luxor*. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 3. Luxor – Esna – Edfu
Mic dejun. Acostare pe Malul Vestic al Nilului. Timp liber sau excursie optionala la Valea Regilor*, cunoscuta pentru mormintele faraonilor si regilor egipteni, vizita la Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului, la Deir el-Bahari si la Colosii din Memnon. Traversarea ecluzei din Esna si continuarea calatoriei spre Edfu. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 4. Edfu – Kom Ombo – Aswan
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Templul Zeului Horus* din Edfu, una dintre constructiile cu cea mai complexa arhitectura din Egipt. Prânz la bordul navei de croaziera si continuarea calatoriei spre Kom Ombo, unde, optional, se poate vizita templul dedicat zeilor Sobek si Horus*. Seara, navigare spre Aswan. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 5. Aswan
Mic dejun. Timp liber sau, optional, excursie la Templul Philae*, dedicat zeitei Isis, barajul din Aswan*. Separat, se poate opta pentru Obeliscul neterminat ** si plimbare cu feluca in jurul Insulei Elephantine** pentru a vizita Gradina Botanica**. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 6. Aswan – Hurghada
Mic dejun. Debarcare, transfer cu autocarul la Hurghada (aproximativ 535 km) si cazare la Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh 5* sau similar in Hurghada. Timp liber la dispozitie pentru restul zilei.

Ziua 7. Hurghada – Cairo*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie optionala la Cairo* pentru a vizita Piramidele din Giza, Marele Sfinx si Muzeul din Cairo. Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh 5* sau similar in Hurghada. 

Ziua 8. Hurghada – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno (asigurarea medicala internationala este obligatorie)

• Bauturile alcoolice si nealcoolice la pensiune completa
• taxa service obligatorie (servicii croaziera): 35 Euro/ persoana
• Taxa de viza pentru Egipt 27 USD sau 25 EUR – se achita pe aeroport (25 USD taxa viza + 2 USD asistenta pentru obtinerea vizei pe aeroport)


Servicii optionale neincluse in pret:
• Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei: 199 Euro/ persoana

• Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei: 259 Euro/ persoana (pentru plata la fata locului)
• Excursie la Cairo: 110 Euro/ persoana ( se achita la fata locului)


Acte necesare:
• Pasaport cu doua pagini libere valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara (este acceptat si pasaportul temporar)

Grup minim pentru organizarea croazierei: 25 persoane.

 Note importante:

1. Copiii 2-11,99 ani care stau in cabina cu 2 adulti nu beneficiaza de al treilea pat. 

2. Itinerariul poate suferi modificari in functie de orarul de zbor.

3. Programul croazierei poate fi modificat in functie de conditiile meteo si de navigatie.

4. Pachetul de excursii optionale marcate cu * se poate rezerva doar in avans la tariful special de de 199 Euro/ persoana, si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo,  Templul Philae din Aswan si Barajul Inalt din Aswan.

5. Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei: 259 Euro/ persoana (pentru plata la fata locului)

6. Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale marcate cu *.

7. In functie de programul vizitelor la obiective, micul dejun se va servi foarte devreme sau la pachet!

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bacau catre Croaziera pe Nil si sejur in Hurghada, Toate locatiile, Egipt